Списъкът с любими продукти е празен.

ИДЕИ - Празници

Категории

Направи коледната вечеря още по-вълнуваща

В празничните дни най-често се събираме със семейството и приятелите около масата. Дори и в малко пространство можеш да подготвиш екстравагантна трапеза, като добавиш още няколко стола и превърнеш бюфета в допълнително място за сервиране. Ето как!

Четири идеи за подходящо настроение с LED осветление

Всички знаем, че LED крушките са малки по размер, имат дълъг живот и спестяват енергия. Но когато става въпрос за домашния уют, LED осветлението често бива пренебрегвано. Представяме ти няколко съвета, с които можеш да имаш желаните функции на осветлението и подходяща атмосфера.

Лакомства, които ти дават и чувство на задоволство

Това е сезонът, в който можеш да се поглезиш малко – с лакомства като новия шоколад BELÖNING с изкушаващи вкусове на червени боровинки и кафе и целия асортимент от бисквити и сладкиши KAFFEREP, всички произведени с отговорност за околната среда, така че докато си похапваш, освен че ти е вкусно, се чувстваш и добре.

5 идеи за подаръци за най-близките ти хора

Намери идеалния подарък за човека, за когото знаеш какво точно харесва, с нашите съвети за специални подаръци.

Забавно и лесно печене на курабийки – за деца

Създай увереност на децата си в кухнята с тази забавна, празнична идея за печене на курабийки, която им позволява те да са в контрол – и се наслади на плода от техния труд!