Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Запази любимите си моменти от лятото

Виж как можеш да запазиш топлите летни емоции през цялата година. Ние отделихме един кът в дневната, за да го посветим на този любим сезон.Ваканционни сувенири

Използвай дребните плажни находки и други любими спомени, за да създадеш кът, който изглежда красиво и успокояващо. Нашата лампа KRUSNING прилича на декоративен купест облак. Няма значение дали ще окачите една, три или по целия таван, от тях поне няма да завали дъжд.

CYLINDER ваза, 25,90 лв

KRUSNING абажур, 29,90 лв

SNIDAD кош, 39,90 лвЛеко и естествено

Светло дърво и малко зеленина завършват ъгъла ни, който ще остане незасегнат от смяната на сезоните. Кристина Бриз, интериорен дизайнер в ИКЕА, добавя: „Тук не се сдържахме и модифицирахме малко лампата KRUSNING. Окачихме няколко хартиени дъждовни капки като закачка с непостоянното време. За разлика от нас, поне растенията им се радват.“

BITTERGURKA лейка, 19,99 лв

SATSUMAS цветарник, 69,90 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.