Списъкът с любими продукти е празен.

Откъсни се от ежедневието и се отдай на пълен релакс

Хайде, забрави за телефона в следващия час (или два!) и отпусни сетивата си. Тук сме събрали страхотни продукти, които са приятни на допир и удобни за употреба.

Потопи се в удоволствие от естествени материали

Във времена на дигитални технологии, допирът с физическото е жизненоважен за нашето благосъстояние. Внасянето на материали с по-осезаема текстура в дома като морска трева, памук и дърво е лесен начин да събудиш сетивата си. Приятни са на допир и са по-устойчиви в сравнение с други материали. Защо не отпуснеш краката си на килим от юта и разбери какво е усещането?

Най-вече приятно на допир

Мекотата на спалното бельо, леко неравната текстура на възглавницата върху дивана...усети я при всяко докосване. От издръжливо рами до гъсто изтъкани памучни нишки -  това са материи, с които можеш да се обградиш не само по чисто рационални причини, но и за да се разтовариш от емоциите.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.