Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Създай забавление за семейството си около масата

Когато става дума за сплотяване на семейството, най-доброто място, където това може да се случи, е масата за хранене. Дай на всеки някоя интересна задача и просто се наслаждавай на компанията им.


Нека да не е само ядене

Истинската любов към храната започва рано и обикновено с най-малките задачи. Ангажирай децата и им отреди роля в подготовката на семейната вечеря, като например да поръсят десерта с пудра захар. Ще им бъде много по-лесно да го направят на масата, отколкото на високите кухненски плотове.

TEKLA кърпа за съдове, 0,89 лв

VARDAGEN тава за пай, 11,99 лв


Подреждай спокойно

Подходи по-спокойно към аранжирането на масата - не се чуди толкова кои чинии, купи и прибори си пасват най-добре, а се погрижи повече за сплотяване на семейството.  Така че, подреди масата за родителите си по любимия си начин, а за децата сложи по-цветни детски прибори. Най-вероятно накрая те пак ще започнат да си играят с храната, но поне няма да се притесняваш за нащърбени чинии.

FRAMTRADA чаша за вино, цена 2,99 лв

SMAKSINNE хартиена салфетка, 30 бр/к-т, 2,99 лв

SMAKBIT плато, 19,99 лв


Готварският кът

Разбира се, че можеш да приготвиш вечерята в кухнята, но защо да си отделен от разговорите и смеха около масата? Ако вземеш големите здрави дъски за рязане и любимия си нож, ще откриеш, че масата е точно толкова удобна за приготвяне на ястията, колкото и любимото ти кътче в кухнята.

FASCINERA дъска за рязане, 19,99 лв

IKEA 365+ готварски нож, 29,90 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.