Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Традиция и изисканост в едно

Традиционният дизайн с фолклорни мотиви не е това, което беше. Днес той е коренно различен, като съчетава в себе си традиционен стил и модерни елементи. Изкушаваш ли се да внесеш скандинавска фолклорна нотка в интериора на твоя дом? Ето как.

На фокус е бродерията

Възглавниците са малките герои в интериорния дизайн. Една смела промяна е достатъчна да придаде изцяло ново излъчване на дивана или на леглото – или пък върху етажерката. Възглавницата SKOGSKORN е трибют на скандинавското майсторство. Богатата бродерия и пискюлите (никога не са достатъчни) внасят традиционен полъх в модерната визия. И изглежда страхотно.

“Синьо, червено и бяло. Коне дала и душ завеси. Тази есен и зима е по-лесно от всякога да добавиш традиционен скандинавски стил в интериора.”
Елин Стиерна, интериорен дизайнер ИКЕА

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.