Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

PLATSA: подвижни шкафове, за всяка стая

Начинът, по който използваме домовете си, постоянно се променя. Ето защо PLATSA, достъпната нова система за съхранение от ИКЕА, предлага решения за всяка стая, колкото и да е ограничено пространството. И гарантирано ще я използвате дълго. Можете да разделяте, да премествате, да променяте или да добавяте, в съответствие с вашите актуални нужди.Изградете го по свой начин

PLATSA има рамки с различни размери, които могат да се комбинират, за да дадат специфично решение навсякъде в дома. Подредете ги, за да се поберат под наклонени тавани, вдигнете ги нагоре, за да се възползвате максимално от високите тавани, или ги организирайте в дълъг, нисък ред, за да създадете уютно кътче за четене. Възможностите са безкрайни.


PLATSA гардероб, от ИКЕА
PLATSA гардероб, 175-200x57x251 см, 696,00 лв

Подвижни модули, лесни за монтаж

„Всичко, от което се нуждаете, са вашите ръце“, казва продуктовият дизайнер Фреди Крамер. Механизмът с дюбели ви помага просто да кликнете и плъзнете – и частите са сглобени без нужда от инструменти! „Днес нашите нужди не остават едни и същи – ние се местим по-често, понякога споделяме дома си и живеем в по-малки пространства“, казва Фреди. „Когато се преместваш, е много по-лесно да разглобиш рамките.“Да съхранявате ли или да показвате? Вие решавате

Можете да държите дрехите и вещите си далеч от погледа ви, като добавите вратички към вашите мебели PLATSA, или пък да допълните с рафтове или телени кошници. Ако искате нещата да са подредени, новата гама STUK от кутии с цип и аксесоари за дрехи се вписва добре вътре. И дори външните повърхности могат да се използват, за да се увеличи пространството: „Поставете куки отвън или релса между две рамки“, предлага Фреди.

Модулната система за съхранение PLATSA е налична онлайн и в нашия магазин.