Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Дoм в лодка

Ако се замислиш къде и как живееш, най-вероятно ще си представиш дом в сърцето на града. Качи се на борда на лодка, която е превърната в дом и е акостирала на брегa на Темза.

Да живееш на лодка

Преди шест години Гарет приема предложението на своя приятел Джо да отидат в Ротердам, да си вземат лодка и да я превърнат в техен дом. „По това време споделях обща къща“, казва Гарет. „Сега не мисля, че бих живял отново в къща. Животът на кораб е уникален. Събуждам се до река Темза, а не до бетон и въпреки това мога да стигна до центъра на града за 10 минути. Освен това обичам чувството за общност!“

“Щях да се чувствам разочарован, ако имах перфектно функциониращ апартамент. Лодката ми дава възможност да усетя и двете страни. Винаги нещо трябва да се поправи, но също така е красива. А и е забавно място за партита!”
Гарет

“Имаме добър баланс между усещането за домашен уют и чувството, че сме на лодка – никой от нас не иска да бъде супер модерно. Когато имаме нужда от нещо, ние го създаваме, намираме или купуваме това, което е подходящо за стара дървена лодка.”
Гарет

“Бюрото ми всъщност е част от диван ИКЕА, която отрязах. Имах нужда от маса в този странен ъгъл – когато нямаш много пари, използваш каквото имаш, за да създадеш това, което ти трябва.”
Гарет

Да готвиш в малко пространство

Кухнята на лодката е малка и решенията за съхранение са тесни. Съдовете и приборите се съхраняват в един основен шкаф и на няколко рафта. Закачалките създават допълнително място за съхранение на рафтовете и зад вратите. „Големи чревоугодници сме и обичаме да готвим,“ споделя Гарет. „Понякога готвим и се храним заедно като семейство – ключът към всичко това е организацията.“

Място за релакс

Всяка една от спалните на лодката е с нестандартна форма. Като използваме всяко кътче от лодката заедно с комбинация от открити и закрити решения за съхранение, създаваме едно ползотворно пространство за всички. „Хората си мислят, че след като сме шест души на една лодка, се катерим един върху друг, но намираме място. Твоята спалня е мястото, на което се чувстваш уютно и имаш малко уединение,“ казва Гарет.

Обиколка из лодката

„Малко хора са влизали и излизали оттук,“ казва Гарет. „В момента сме три двойки.“ Под палубата, холандската лодка сега е дом с три спални и и отворено пространство с трапезария, дневна и кухня. Лодката разполага със съдомиялна, фурна, пералня, но интернетът е ужасен! Животът на лодка понякога е непредвидим – случват се повреди, които трябва да се отстранят. Това ме научи да бъда по-практичен.“

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.