Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Дневна, спалня и стая за гости в едно

Не ти трябва отделна стая за гости, за да бъдеш идеален домакин. Вдъхнови се от тези съвети, за да превърнеш дневната в приканващо място за сън, когато семейство и приятели са дошли на гости.

Двойна употреба, пълен комфорт

Направи превръщането на дневната си в стая за гости лесно и безпроблемно, като избереш разтегателен диван с вградено пространство за съхранение, в което да държиш аксесоарите за сън, така че винаги да са наблизо, но да не се пречкат.

Комфортен сън

Използвай текстили, с които да добавиш допълнително ниво на удобство за съня на гостите си. Добре е те да са направени от материали, които са приятни при допир с кожата, като памук и лен.

Аксесоари за разнообразни цели

Помощна масичка с място за съхранение осигурява място, където да скриеш допълнителните текстили, които се използват през деня, а също така служи и като нощна масичка за гостите.

24/7 стая

Когато Катарзина и Миколай създадоха апартамента си, те искаха да го оставят с отворен план и само една спалня. Добавеният разтегателен диван означава, че дори с много отворено пространство, те все пак могат да приемат гости. "Проектирахме стаята да бъде мултифункционална - тя е място за почивка и ядене, а когато брат ми или приятели от друг град идват на гости, става и страхотна гостна", казва Катарзина.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.