Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Домашна изложба

Предметите, които означават най-много за нас, не винаги стават за показване. А може би стават? Днес ти показваме как можеш да украсиш дома си с важни части от твоя живот – само защото ги обичаш.Подреждането и показването вървят ръка за ръка

Намери правилния баланс между декорация и съхранение. Непретрупаните светли рафтове на тъмен фон създават усещане за спокойствие, като тук например, подчертават керамиката и внасят чувство за ред.

BJORNARP мини витрина, 35,90 лв

INDUSTRIELL етажерка, 159,00 лвИзложба, която расте

Забавлявай се със своите интериорни решения. Нямаш нужда от цъфнали цветя – вместо това, вземи стръкчета от растения и ги гледай как растат. Или вземи стара играчка и я изложи в стъклена витрина, за да могат и другите да видят колко е специална.

SAMMANHANG дисплей-рафт, 19,99 лв

SAMMANHANG стъклен купол с основа, 2бр/к-т, 19,99 лв

SAMMANHANG поставка, 49,90 лвВ рамка

Рафтовете, шкафовете и пиедесталите винаги служат добре като място за излагане на предмети на показ. В други случаи всичко, от което се нуждаеш, е една стена. Рамкирай, окачи и се наслаждавай.

BOLLEBYGD мини витрина, 35,90 лв

SAMMANHANG мини витрина с капак, 69,90 лв

ARÖD работна лампа, 79,90 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.