Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Детска стая, която вдъхновява творчество

Проектирай такава детска стая, която да дава на твоя изгряващ художник възможности да развихри въображението си.


Картини и рисунки, поставени на розова стена над дървено бюро.

Стая, която да отразява индивидуалността на детето

Творческите занимания позволяват на децата да развиват въображението си и да потъват в свят отвъд правилата и задълженията. Превърни стената около бюрото на твоя амбициозен човек на изкуството в стимулираща и вдъхновяваща изложба от негови рисунки и работни проекти. „Исках да създам пространство, където децата да могат да се наслаждават на своите творения,“ казва интериорният дизайнер Елън Вистиге.

„Това е бюро, което расте с детето ти и може да се използва по различни начини - като място за творчество, игра и писане на домашни.“

Елън Вистиге, интериорен дизайнер

Кутии за съхранение с арт материали.

Направи място за още творчество

Дълбоките кутии за съхранение са чудесно място, където да държиш маркери, тебешири, скицници – всичко необходимо за развитието на творческите процеси. “Избрах комбинация от отворени и затворени решения за съхранение за стаята, така че да има място, където да прибереш материалите, но също така и рафтове, където да покажеш творбите им,“ казва Елън.

„Използвах двуетажното легло като разделидел за стая, за да обособя творчески кът. Ако в стаята не спи друго дете, долната част на леглото може да се превърне в уютно „диванче“ за сядане, на което да сложиш възглавници и одеяла.“

Елън Вистиге, интериорен дизайнер

Детска стая с розови стени, легло на два етажа и дървено бюро.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.