Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

3 идеи за персонализиране на лампата REGOLIT

Придай на този класически абажур нов облик с няколко лесни идеи, които ще внесат индивидуалност в дома ти.

Потърси вдъхновение наоколо

Персонализирането на ежедневните вещи е оригинален начин, по който да превърнеш нещата, които виждаш, докосваш и използваш всеки ден в нещо още по-специално. Трябва ти доза креативност? Започни с предметите, които вече използваш за декорация в дома си. Кати реши да декорира своите лампи REGOLIT със същия монохромен мотив като този на окаченото парче тапет в дневната й.

Малко въображение и цвят

Боя, мастило, декоративно тиксо.... трябва да е като забавен училищен проект – без правила, просто начин да събудиш въображението. „Виждам креативността в моя син Лукас (5) и това ми помага да разгърна и своя креативен потенциал,“ казва Кети. Не ти трябват скъпи инструменти. Просто вземи най-подходящите за задачата и уменията ти (създаването на мотиви с декоративно тиксо е много лесно). За лампите на Кати използвахме детски боички MÅLA.

“Не е нужно да си художник – не бих казала, че съм добра в изкуството, но го обичам. За да създадеш този геометричен мотив, най-напред сглоби лампата, така става по-лесно.”
Кати

Остави свой отпечатък

Кати създаде три дизайна за своите лампи. Най-лесният се нуждае само от боя и ролка за боядисване. Потопи ролката в боята и след това мини с нея сглобената лампа. В зависимост от това какъв ефект искаш да постигнеш, можеш да я минеш стабилно за по-наситен цвят или по-леко за по-светъл тон. Мастилените печати са друг лесен начин да създадеш креативен дизайн! Избери мотив, добави боя или мастило (Кати използва ролката, за да го нанесе) и действай!

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.