Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Цветна експлозия за вълнуващо лято

Точно сега в ИКЕА всичко се върти около посрещането на летните емоции и създаването на възможности за лежерни дни под слънцето. Надникни отблизо в актуалните предложения за лятото.

Стил, който подхожда на настроението ти


Визията на ИКЕА за лято 2020 истински те обгръща със свежестта на сезона. Тропически растения и птици, комбинирани с графични мотиви и богата гама от цветове, оформят композиция от топли нюанси, която приковава вниманието.

Тази впечатляваща тема има своите предимства. Освен че изглежда страхотно и добавя нещо специално като усещане, различните продукти изпъкват и същевременно се съчетават добре. Тъй като поначало визията ги обединява, достатъчни са само няколко аксесоара, за да  преобразиш настроението. Още повече със стил, който внася колорит във всяка стая.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.