Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Безгрижна лежерност на балкона

Изживей пълноценно лятото като ограничиш максимално дейностите си. Приспособи балкона за любимите си занимания, така че да ги прекарваш по най-спокоен и неустоимо приятен начин.

Ден на плажа – ден вкъщи

Обособи балкона си в кътче, което да създава в теб усещането, че си на крачка от брега на океана. Едно местенце, където мързеливо да прекарваш целия ден и по същия начин - цялата нощ. Само с малко приготовления (по желание можеш да покриеш пода с пясък) и ще направиш почивката си на плажа по-близо до теб повече от всякога!

Идеалното съчетание на домашен уют и природа

Слей границите между дома и външния свят като си създадеш твоето комфортно ъгълче вкъщи. Една тежко падаща завеса за баня ще ти осигури спокойствие и уединение и дори ще служи като предпазител, когато времето е лошо. Прибави малко зеленина – или много – за да придадеш завършеност на кътчето си за перфектен отдих през летните дни.

Дълги дни, време за бавно готвене

Лято и готвене на открито е чудесно съчетание. За една кухня на балкона не се изисква много повече от необходимото. Плот, рафтове, прибори, съд с вода и индукционен плот за всеки случай. И ето! Имаш идеалните приготовления за сезонната лека кухня.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.