Списъкът с любими продукти е празен.

Спалня и детска стая в едно

Когато пространството е ограничено, споделянето на стаята е умно решение. Интериорният дизайнер на ИКЕА Софи Лоулет прие предизвикателството да създаде детска „стая“ в спалнята на родителите.

Стая в стаята

Интериорният дизайнер на ИКЕА Софи Лоулет се зае със задачата да създаде пространство, подходящо за деца, в спалнята на родителите. „Избрах един ъгъл от стаята и се фокусирах върху това да направя уютен кът с място за съхранение и осветление – всичко по достъпен начин.“

Детски ъгъл

За създаването на тази мини стая Софи първо избра разтегателно легло, което може да се използва като кушетка през деня. „Комбинирането на спално бельо в различни мотиви създава уютна атмосфера, а лампата за четене с регулиране на силата на светлината няма да пречи на възрастните.

Скрито място за съхранение

„В малкото пространство, намирането на умно решение за съхранение е от голямо значение,“ казва Софи. Хрумна й идеята да използва функционални решения за съхранение, които не заемат допълнително подово пространство, като рафтове по стените и кутии за дрехи, които могат да се поставят под леглото.

Сладък сън

„За да имаш здравословен сън, трябва да контролираш правилно светлината,“ казва Софи. „ Използвах блокиращи светлината щори, за да направя стаята наистина тъмна по време на сън.“ Плътните завеси от лен върху щорите улесняват регулирането на естествената светлина през останалото време.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.