Списъкът с любими продукти е празен.

ИДЕИ

Категории

Цветен и уютен малък дом за двама

Създай стилен дом в малко пространство, подходящ за 3-годишно дете и един  възрастен. Намери вдъхновяващи решения в едно от жилищата, показани в ИКЕА Каталог 2019!

Влез в света на забавленията и игрите с LUSTIGT

Игрите правят света по-голям за деца и възрастни; те отварят врати за безкрайни възможности и допринасят за по-добрия живот у дома. Потопете се в игри с новата колекция игри и играчки LUSTIGT.

Повече светлина в дома ти

Различните дейности изискват различен вид осветление, затова увери се, че домът ти е организиран така, че да посрещне всичките ти нужди. Ето какво можеш да направиш.

7 идеи за по-организиран дом

Решен си да се бориш с хаоса? Трябва да сложиш в ред разхвърляния шкаф? Искаш да оптимизираш ежедневните рутинни дейности? Тези идеи и мебелите-„герои“ на съхранението може да бъдат точно отговорът на твоите организационни нужди.

Стопли есента с 4 нови придобивки

Създай си комфорт през септември. Ние приветстваме есента с естествени материали, меки текстури и светли цветове.

Съхранявай със стил

Овладей хаоса в дневната със системата за съхранение BESTÅ, която идва сега с нов вид. Модулният й дизайн ти позволява да плануваш подредба, която пасва на пространството ти, а изборът на вратички и крачета означава, че можеш да покажеш личния си стил. Това е идеалното решение да изразиш себе си!