Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

6 лесни идеи за организиране на гардероба

Внеси промяна в начина си на обличане, като организираш дрехите и аксесоарите, за да намираш по-лесно това, което ти трябва. Почерпихме идеи от гардероба на модния дизайнер Кели Екарт, с които #облеклотозаденя се превръща в идеалният избор всеки път!

1. Обособи зона за окачване на дрехи

Превърни неизползваната стена в мини версия на гардеробна! Постави голямо огледало, след това създай своето перфектно място за съхранение на дрехи и акесоари около него. Помисли как ще ти е най-удобно да се обличаш и организирай пространството според нуждите си. Постави достатъчно кукички, за да окачваш дрехите и аксесоарите – така ще ги поддържаш в изряден вид и няма да се озовават на пода.

2. Умни решения за съхранение

Когато става въпрос за съхранение на аксесоари, използвай подхода „Разделяй и владей“. И в този случай кутиите са твой приятел – те са лесно преносими, могат да се поставят една върху друга и са подходящи за съхранение на куп неща, които искаш да бъдат скрити от поглед! Избери кутия за всеки вид аксесоари и я надпиши, за да знаеш какво има вътре. Снимай любимите си обувки  и залепи снимката отпред, за да ти напомня какво съхраняваш!

3. Изложба от аксесоари

Внеси малко драма в гардероба. Използвай лостове и кукички, за да превърнеш едната страна на вратата в приятна за окото изложба, която служи и като решение за съхранение на любимите ти аксесоари. С комбинацията от кукички и лостове можеш да съхраняваш различни вещи, а отвореното решение за съхранение те улеснява да намериш това, което ти трябва.

4. Бижута в рамка

Време е да сложиш край на заплетените колиета и изгубената обица, като извадиш бижутата от кутията и ги поставиш в рамка за снимки – оригинално решение за съхранение на съкровищата. Премахни задната част и предното стъкло на рамката, направи „прегради“, като увиеш конец около ширината на рамката. Ти решаваш колко да бъдат. След това окачи обеците и колиетата на тях. Използвай ръба на рамката за твоите пръстени.

“За мен дрехите издават нашата идентичност. Докато растях, те бяха моят начин за себеизразяване. Ако не намирах подходящите думи, дрехите ми говореха вместо мен. И това е страхотно – няма правилен начин. Просто изявяваш своя стил и се забавляваш.”
Кели Екарт, моден дизайнер

5. Снимай най-добрите си комбинации

„Можеш да си спестиш време сутрин, ако знаеш предварително какво ще облечеш, въпреки че понякога това, което си имала наум, може да не отговаря на сутрешното ти настроние.“ казва Кели. Но тя използва тази идея, която пести време. Създай свои любими комбинации, снимай се с тях и ги залепи до гардероба си за вдъхновение.

6. Филтрирай гардероба

„Харесва ми идеята за открит гардероб, но това е за минималисти! Имам нужда от гардероб с врати, които мога да затворя и да не се притеснявам, че тениската ми не е правилно сгъната,“ казва Кели. Създай баланс, като използваш отворени и затворени решения за съхранение! Това, което излагаш на показ, може да те вдъхнови, затова внеси и доза креативност –  например като боядисаш закачалките (ние използвахме детска флуоресцентна боя MALA).

“Всъщност нося дрехите си през цялата година (прекарвам доста време в Лондон, където в един ден може да има 4 сезона и се научих да нося по няколко слоя дрехи), но ако искаш повече свободно място в гардероба, сложи дрехите за следващия сезон в кутии, които можеш да прибереш някъде.”
Кели Екарт, моден дизайнер

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.