Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Барбекю и готвене на открито

Зеленчуци. Риба. Ананас. Какъв е специалитетът на деня? Пригответе го на открито с барбекю, което отговаря на нуждите ви. Сред нашите предложения ще откриете барбекюта, колички и кухненски острови, където да съхранявате подправките и мазнината за готвене, както и да имате подръка чинии и купи за сервиране – директно от грила на масата. С новата серия GRILLSKÄR разполагате с напълно окомплектована кухня на открито, където дори да измиете и чиниите след хранене – точно както в кухнята вътре.
Възможно е някои от продуктите да не са налични в магазин ИКЕА и/или онлайн магазин ИКЕА към определен момент, поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини. За проверка на наличностите на продуктите и актуална информация, може да се свързвате с нас на безплатния ни телефон 0800 45 800, или да проверите на място в магазин ИКЕА. Възможно е външно сходство и/или сходство в параметрите между отделни/различни продукти (напр. от една/подобна серия и т.н.) – всеки отделен продукт има уникален артикулен номер, независимо от евентуални сходства с други продукти. Снимките са с илюстративна цел и е възможно разминаване с реалните продукти в магазина. Декорацията и аксесоарите не са включени в цената на артикулите.