Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

test kitchen

На [ДАТА – две седмици след стртирането във Варна] ще заменим програмата за проектиране на кухни на IKEA с ново, подобрено решение. Ако вече сте започнали проекта си в предишната програма, моля запознайте се с информацията по-долу.

След като сте взели размерите на кухненското си помещение, вижте всичко необходимо за изготвяне на индивидуален проект за вашата кухня и заповядайте в магазин ИКЕА, за да финализираме проекта заедно. Изготвянето на индивидуален проект за кухня от наш сътрудник е безплатно. Предоставянето на проекта на електронен или хартиен носител се извършва след заплащане на цена от 50 лв. с ДДС. Сумата се приспада в пълния си размер при закупуването на кухнята в срок до 90 календарни дни от датата на предаване на проекта.

Ако желаете, можете да опитате да проектирате сами чрез нашата специална 3D програма. Тя ви дава възможност да изпробвате различни конфигурации от удобството на вашия дом и да добиете добра представа за това как ще изглежда кухнята ви. Когато приключите, разпечатайте чертежите и списъка с артикули или запазете проекта на нашия сървър. След това елате в магазина, където нашите сътрудници ще ви помогнат да превърнете проекта в реалност.

Важно! За Програмата на ИКЕА за 3D проектиране на кухня е нужна нова регистрация. Не е възможно да използвате тази за ikea.bg. Условия за ползване на програмата

Програмата за 3D проектиране на кухни не е достъпна през мобилен телефон или таблет. Моля, използвайте настолен компютър или лаптоп.

Новият IKEA Home Planner

Желаете ли да започнете проектирането на Вашата мечтана кухня с IKEA планер?

На [ДАТА – две седмици след стртирането във Варна] ще заменим настоящата програма за проектиране на кухни на IKEA с нова.

Тя е интуитивна, забавна и събира цялата ни експертиза в обзавеждането на дома, за да Ви вдъхнови и помогне в изработването на Вашия проект за кухня.

Ако започнете Вашия проект в настоящата програма на IKEA, няма да е възможно да го отворите по-късно в новата програма за проектиране на кухни. Не се тревожете! Ние ще запазим проекта Ви и ще Ви помогнем със следващите стъпки.

Онлайн запазване на час

Вече сте започнали проекта на Вашата мечтана кухня?

На [ДАТА – две седмици след стртирането във Варна] ще заменим настоящата програма за проектиране на кухни на IKEA с нова.

Ако вече сте започнали Вашия проект в настоящата програма на IKEA, няма да е възможно да го отворите по-късно в новата програма за проектиране на кухни. Не се тревожете! Ние пазим проекта Ви и ще Ви помогнем със следващите стъпки.

Онлайн запазване на час

Разполагате със завършен проект на кухня и желаете да я закупите?

На след [ДАТА – две седмици след стртирането във Варна] ще заменим настоящата програма за проектиране на кухни на IKEA с нова.

Отварянето на съществуващи IKEA проекти в новата програма за проектиране на кухни няма да е възможно, но не се тревожете! Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да създадете кухнята на мечтите си!

Онлайн запазване на час

  Вижте как ще изглежда кухнята на мечтите ви в 3D!

Това е чудесен начин да придобиете общ поглед и да усетите излъчването на кухнята още преди тя да се появи в дома ви. И е лесно – програмата ни за проектиране е със семпъл интерфейс и е за всички, които биха искали сами да бъдат дизайнери на своята кухня.
   
Изгответе подробна схема

Можете лесно да преминавате между 3D изглед и скица на кухнята. 3D схемата се актуализира с добавянето на размерите на стените и поставянето на прозорците, вратите, шкафовете, електроуредите и т.н.
  
 
   
Пълен списък с артикулите

Всеки един артикул, който добавяте към проекта си, автоматично се отбелязва в списък с името, описанието, основния материал и цената му – цялата информация, която ще ви е необходима, преди да дойдете в магазина.
  
СИСМТЕМНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ


Операционни системи

                                            

Windows: 1 гигахерц (GHz) или по-бърз; 256MB графична карта; Системна памет 4GB или повече; поддръжка на DirectX 9.0c графична карта; Резолюция на дисплея 1024 x 768; Широколентова интернет връзка; Win 7 или по-висока версия.

MAC: 1 гигахерц (GHz) или по-бърз (само за процесори Intel); 256MB графична карта; Поддръжка на OpenGL 2.0 графична карта; Резолюция на дисплея 1024 x 768; Широколентова интернет връзка; Mac OS X, Yosemite 10.10 или по-висока версия   

Съвместими браузъри

Windows 10: Edge Chromium; Firefox; Chrome за Windows.

Важно! За да функционира Програмата за проектиране трябва да ползвате: ADLog UTC-520F specifications: Intel core i5-6300u 2.4 Ghz (или еквивалентен); 256GB SSD; 8 GB RAM (минимално); Intel HD graphics 520 (или еквивалентен), монитор Aspect ratio: 16:9; Resolution: Full HD resolution (1080 x 1920); препоръчан размер: 21” или по-голям. Възможно е плейърът да функционира и в по-нови браузъри. Уверете се, че не използвате IE в режим на съвместимост. Също така деинсталирайте всички предходни инсталации на плейъра в браузъра. След това инсталирайте плейъра. За да инсталиране на допълнителния модул (plug-in) за Mac, следвайте инструкциите на екрана.