Списъкът с любими продукти е празен.
Стъпки

  1. Изберете желания ден и час и попълнете данните си, за да запазите час за среща със специалист интериорен консултант в магазин ИКЕА София тук
    Услугата се предоставя само за жилища разположени на територията на гр. София и населените места в област София-град. Със запазването на часа се съгласявате, изцяло приемате и се задължавате да спазвате Общите условия за предоставянето на услугата.
  2. Попълвате в анкетата данните за помещенията, за които бихте желали консултация за обзавеждане и виждате стойността на услугата.
  3. Плащате предварително стойността на услугата с дебитна или кредитна карта чрез виртуален ПОС терминал на нашата интернет страница. Банковите карти, с които можете да извършвате онлайн разплащане са: VISA, MasterCard, Maestro. Плащането може да се извърши и по банков път. Стойността на услугата е 300 лв. с ДДС за стая с размери до 50 кв.м.  За стаи над 50 кв.м. се начислява допълнителна такса от 5 лв. с ДДС за всеки започнат квадратен метър над петдесетия. Заплатената стойност на услугата се възстановява под формата на ваучер за покупки в пълния си размер при закупуването на предложените от нас продукти във връзка с изготвения проект (вижте пълните условия тук).
  4. Интериорният консултант се свързва с вас няколко дни преди запазения от вас час за консултация, за да организира посещение на сътрудник от партньорска фирма за вземане на размери и заснемане на помещението, което желаете да обзаведете.
  5. В деня на срещата в магазин ИКЕА София обсъждаме нуждите и предпочитанията ви и даваме специализирани съвети за обзавеждане на помещенията в дома ви. С консултанта планирате и втората среща за финализиране на проекта.
  6. На втората среща в магазина ви представяме цялостно предложение за обзавеждане с продукти ИКЕА и ви предоставяме ценова оферта, която включва стойността на продуктите. Информираме ви и за дължимите такси за извършването на услугите доставка и монтаж.
  7. Закупувате предложените от нас продукти и евентуално услуги по събиране на мебели, достака и монтаж като заплащате стойността им според наличните начини на плащане в магазин ИКЕА София. Заплатената сума за услугата „Съвети за обзавеждане за дома“ се възстановява в пълния си размер при закупуването на предложените от нас продукти във връзка с изготвения проект (вижте пълните условия тук).