Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Как да изберете подходяща възглавница?

Освен едно от най-големите и естествени удоволствия в живота, спокойният сън през цялата нощ е и основна предпоставка за добро здраве. Затова наличието на подходяща възглавница е толкова важно. Изборът ѝ обаче не е никак лесен и зависи от множество фактори като твърдост, материал, форма, размер и т.н. Добрата възглавница трябва да е гладка, мека, да осигурява идеалното ниво на опора за вашите глава, врат и рамене по време на сън. 

Позиция на сън

По гръб

Проектирани така, че да осигуряват отлична опора на гърба и врата, тези възглавници ви помагат да се събудите наистина освежени.

Настрани

Нито прекалено твърди, нито прекалено меки, тези възглавници осигуряват комфортна опора на главата и врата. 

По корем

Какво ли е да спиш на облак? Формата на тези възглавници предлага удобно решение, независимо каква е предпочитаната ви позиция за спане. Те отнемат напрежението от главата, врата и раменете за спокоен сън, дори ако непрекъснато се движите. 

Материали

Възглавници с полиестер

Удобна възглавница, подходяща за вашия начин на спане, означава щастлив старт на всеки ден. В асортимента ни ще намерите ниски и високи синтетични възглавници. Всички те могат да се перат в пералня, за да ги поддържате чисти и свежи.


Възглавници с пух и пера

Не можете да спите на облак, но нашите възглавници с пух и пера създават почти същото усещане. Възглавниците с пух са налични в по-меки и по-твърди варианти, като всички могат да се перат в пералня при висока температура, за ефективна защита от прахови акари.


Ергономични възглавници

Ергономичните възглавници са проектирани така, че да осигуряват необходимата опора на главата, врата и раменете всяка нощ, за да спите спокойно и пълноценно. Независимо каква е предпочитаната ви поза за сън - по гръб, настрани, по корем, или комбинация между тях, можете да намерите подходящата за вас ергономична възглавница, с която да спите спокойно и да се събудите освежени.

Запознайте се с нашите ергономични възглавници

MJOLKKLOCKA

Тази възглавница е подходяща за спане по гръб и настрани. Ако спите настрани, обърнете по-широката страна нагоре. Така формата на възглавницата предлага удобна позиция за раменете и поголяма опора за главата и врата, като облекчава напрежението в раменете. Ако спите по гръб, обърнете по-малката страна нагоре. Така формата на възглавницата осигурява опора за врата и мускулите, като ви позволява да се отпуснете. Въпреки че всяка страна е предназначена специално за спане настрани или по гръб, пяната се адаптира към позицията ви, дори ако често я сменяте по време на сън. Малките отвори в пълнежа дават възможност за циркулация на въздуха и отвеждат влагата за комфорт през цялата нощ.

KLUBBSPORRE

Ергономична възглавница с две страни; мемори пяна от едната страна и охлаждащ гел от другата. Мемори пяната облекчава напрежението в главата, врата и раменете. Възглавницата поддържа постоянна темерпатура, а малките отвори в пълнежа дават възможност за циркулация на въздуха и отвеждат влагата. Гел-слоят и слоят от мемори пяна са изработени от еднакъв материал, но с различна плътност, което им придава различни характеристики. Гел-слоят прави повърхността на възглавницата хладна и мека, за спокоен сън. Подходяща за спане по гръб и настрани.

RUMSMALVA

Нарязаната мемори пяна е по-мека от плътната, а частиците ѝ се адаптират към формата на главата и врата. Освен това, отвеждат топлия въздух навън, което позволява заместването му със свеж, хладен въздух. Подходяща за спане по гръб, тъй като нарязаните частици мемори пяна приемат формата на главата, като осигуряват достатъчно плътност на врата, за да дадат добра опора на гърба. Подходяща за спане и настрани - нарязаната мемори пяна запълва пространството между врата и рамото, осигурявайки удобна опора за главата.

NABBSTARR

Дизайнът на тази ергономична възглавница я прави подходяща за всички позиции на спане, осигурявайки спокоен сън, независимо от предпочитания ви. Възглавницата може да се сгъне, така че да създадете допълнителна височина и опора за врата - особено удобно, ако спите настрани. Възглавницата се поддържа лесно, може да се пере в пералня на 60°C , а пълнежът съхне бързо. Изработен от 100% рециклиран полиестер, продуктът може да се рециклира отново, когато дойде време за нова възглавница.

ROSENSKARM

Възглавницата се адаптира към начина ви на спане, заради двете височини и специалната форма, която следва контурите на главата и врата. Използвайте по-високата страна за спане настрани, а по-ниската за спане по гръб. Възглавницата е средно твърда. Слоевете от мека и по-плътна пяна предлагат максимален комфорт и опора на врата и главата. Пълнежът от мемори пяна приема формата на главата и облекчава напрежението в главата, врата и раменете. Осигурява добър комфорт, независимо от температурата в помещението. Подходяща за спане по гръб и настрани.

KVARNVEN

Ергономична възглавница с две различни страни - мека мемори пяна от едната страна и охлаждаща материя от другата. Охлаждащата страна е изработена от плат с ламинирана шестоъгълна структура, който регулира температурата и засилва охлаждащия ефект. Меката страна е изработена от удобна мемори пяна. Изберете тази възглавница, ако спите настрани или по гръб, и се нуждаете от опората на по-висока възглавница. Събира се идеално в калъфките ни със стандартен размер.